top of page

A VALSADENT volem ser el teu referent per qualsevol tractament dental que necessitis. Des de l'any 2005, el nostre equip d'especialistes ha millorat dia a dia els seus serveis per poder oferir una àmplia varietat de tractaments i així resoldre la manca d'atenció odontològica de qualitat que hi havia a la zona. Actualment podem dir que després de 15 anys d'experiència i constant desenvolupament sóm un dels millors centres dentals del Pirineu.
- Truca'ns, i estarem encantas d'atendré't -

PERIODÒNCIA

close-up medical dentist procedure of te

La base de les teves dents ... la base de tot

A Valsadent estem convençuts que per aconseguir una bona salut bucodental hem de tractar no només dents sinó allò que envolta aquestes dents. Aquest teixit és el periodonto i els nostres especialistes t'ajudaran a mantenir-ho en bon estat. Moltes malalties sistèmiques (diabetis, cardiopaties...) tenen una estreta relació causa-efecte amb la malaltia periodontal. És imprescindible la col·laboració especialista-pacient, ja que és un treball d'equip.

ORTODÒNCIA

brackets-cera%CC%81mica-ortodoncia-sant-cugat_edited.jpg

Ortodòncia convencional i estètica. Una aposta segura

L'Ortodòncia convencional també coneguda com a ortodòncia metàl.lica o Brackets, fa servir lligadures per elaborar aparells fets a mida per a cada pacient. Aquests aparells exerceixen força i pressió a les dents per tal de moure-les a la posició desitjada.

El tractament d'Ortodòncia convencional té la millor relació qualitat-preu, essent el tractament més econòmic. A més aquests aparells generen molt poca fricció a les dents i poden moure-les de manera adequada en poc temps.

ESTÈTICA PERIBUCAL , TERÇ FACIAL INFERIOR

AdobeStock_170324596.jpeg

 Rejoveniment Facial amb Àcid Hialurònic

L'àcid hialurònic és un compost natural present al nostre cos, encarregat d'hidratar i donar fermesa a la pell. És per això que a Valsadent apostem per aquestes tècniques d'èstètica i som especialistes en rejoveniment de la pell peribucal i facial. 
Podem aconseguir més volum i perfilar diferents zones del rostre, contorn i augment labial, solcs nasogenianes, perfilat del vorell i angle mandibular, somriure gingival, entre d'altres.

ENDODÒNCIA

LICENCIA VALSADENT_edited.jpg

Tractment de Conductes Radiculars

Perquè a Valsadent realitzem com a primera elecció tractaments conservadors, sabem que no hi ha res com les teves pròpies dents, i gràcies als nostres especialistes podem realitzar endodòncies o tractaments de nervi amb totes les garanties.

TRACTAMENTS: Nuestros servicios

ODONTOLOGIA GENERAL I FAMILIAR

Man's Hand Protecting Healthy Hygienic W

Un bon Diagnòstic, tractament i prevenció de les patologies bucodentals, la base de tot.

En Valsadent tenim un gran ventall de tractaments odontològics per poder garantir la salut oral dels nostres pacients. És per això que realitzem proves clíniques i radiogràfiques per poder oferir una odontologia mínimament invasiva (OMI), centrar-nos en la prevenció com a pilar principal.
Aquesta OMI ens dirigeix a realitzar només els tractaments estrictament necessaris que necessita les teves dents I la boca en general i així evitar el sobretractament, i com a resultat els sobrecostos.

IMPLANTOLOGIA

A771B036-1124-4E82-B3C0-ACD20AB3FA9A.jpeg

Donem la millor solució a la pèrdua dental

Un implant dental és un producte sanitari destinat a reposar o substituir una o varies peces dentals perdudes. Estan fets de titani i van normalment enroscats a l'ós. Amb els implants estem seguint les pautes de la nostra filosofia, l'Odontologia Mínimament Invasiva (OMI), ja que no fem servir dents sanes contigües per reposar la faltant. L'implant retornarà a l'ós la seva funció i anatomia, i la pròtesi (dent feta a mida que va sobre aquest implant) serà semblant o millor a la natural.
Amb implants es pot substituir 1 o totes les dents.

ESTÈTICA DENTAL

Detailed image of young man smiling with

Volem dibuixar la versió més bonica del teu somriure

A Valsadent no ens conformem que tinguis una excel·lent salut bucal, sinó que a més puguis aconseguir l'estètica dental que et faci sentir millor amb tu mateix. Tenim una àmplia experiència en tots els nostres tractaments per facilitar la teva entera satisfacció. Alguns d'aquests tractaments que podem oferir-te són: Carilles o Lamel·les, Corones, Emblanquiment dental, Ortodòncia invisible, Reconstruccions dentals, Gingivectomies, etc.

ORTODÒNCIA INVISIBLE

Invisalign-Orthodontics.jpeg

Et donem l'alternativa estètica, còmoda i més ràpida a l'ortodòncia convencional

L'Ortodòncia invisible consisteix en una sèrie d'alineadors plàstics que es col·loquen sobre les dents per corregir les seves posicions. Amb aquest tipus d'ortodòncia podem solventar un alt percentatge de casos de malposicions dentals, i és l'alternativa més còmoda i estètica actualment. A Valsadent et realitzarem un estudi exhaustiu per valorar si aquest tractament és adequat per tu. No dubtis en demanar una cita.

PRÒTESI I REHABILITACIÓ

denture. Full removable denture of the u

Per restablir les funcions perdudes o disminuïdes per patologies orals o pèrdua de dents

Una pròtesi dental és un producte sanitari artificial i personalitzat que està destinat a reposar una o diverses dents perdudes. A Valsadent sabem que l'odontòleg és l'única persona qualificada i legalment autoritzada per treballar a la boca del pacient, i és aquesta responsabilitat la que ens porta a comptar amb els millors laboratoris dentals per dur a terme aquestes pròtesis de la forma més fidel i estètica possible. Truca'ns, i estudiarem el teu cas per donar-te la millor solució i aconsellar-te en les diferents opcions protètiques possibles pel teu cas.

GERODONTOLOGIA

Old hands resting on a walking stick.jpg

Et facilitem les coses i t'oferim visites a domicili per la gent gran

A Valsadent sabem que la nostra gent gran té necessitats especials i moltes vegades impossibilitats d'acudir a qualsevol dels nostres centres. I és per això que t'oferim l'opció de visites odontològiques a domicili. Resolem problemes amb pròtesis removibles així com l'elaboració de noves; dolor, infeccions, problemes d'hemorràgies després de tractaments odontològics, seguiment de cicatritzacions, cures bucals en general, etc.

TRACTAMENTS: Nuestros servicios
bottom of page